Радио Милева

Без влакна на јазикот: Мајката на Киа Коцкар жестоко удри по Анабела!

Без влакна на јазикот: Мајката на Киа Коцкар жестоко удри по Анабела!

Мајката на Киа Коцкар, Надица Зељковиќ без влакна на јазикот откри што мисли за Анабела, па првпат јавно го осуди нејзиното однесување.

„Анабела е јавна личност и сега јавно можам да кажам дека се згрозив од нејзиното однесување. Аплаудираше кога Киа повраќаше во езеро, не можам да го разберам однесувањето, изјави Надица.

Потоа таа се прозборе за негатвините коментари на Радановиќ и во еден момент го бранеше.
„Мене навистина ми е лошо кога ќе слушнам негативни коментари, тој беше дел член на нашето семејство, вели мајката на Киа.

Надица истакна дека меѓу Киа и Слоба постоела голема љубов.

„Нема потреба да му се лути, тоа е негов избор, дури и тоа што влезе во Задруга. Јас знам дека меѓу нив имаше голема и чиста љубов…вели Жељковиќ.

фото:принтскрин

Останати вести од Радио Милева