Радио Милева
се унакажа...

Беше една од најбараните српски пејачки, по неа беше вистинска лудница, а денес не ја ни препознаваат на улица (ФОТО)

Беше една од најбараните српски пејачки, по неа беше вистинска лудница, а денес не ја ни препознаваат на улица (ФОТО)

Српската фолк пејачка Јасна Миленковиќ  – Јами ја започна својата кариера во 90-тите. Оваа пејачка се сметаше за една од најпосакуваните и нејзината убавина инспирираше многу мажи.
Сепак, пред неколку години Јами реши да направи неколку различни естетски интервенции на лицето, а денес, како што многумина велат, таа не личи на себе.


Лицето на Јами е видливо различно, освен тоа што образите и се пополнети, се чини дека  ги затегала и очните капаци, иако спротивно на тоа, 
пејачката тврди дека немала никаква операција на лицето, па дури не го инјектирала ниту со ботокс.

„Тоа што се грижам за себе и дека не сакам да стареам природно, е мој избор. Не ум ставала ботокс, не ми се допаѓа, туку само хијалуронска киселина. Зошто е проблем да кажам дека го направив тоа, ако може да види?“ – изјави Јами за локалните медиуми.

Останати вести од Радио Милева