Мегафон

Beach Film Festival во Охрид

Beach Film Festival во Охрид

Среда, 21-ви јули 2021 г. почнува четвртиот по ред Фестивал на нов европски филм – Beach Film Festival, во Охрид, кој ќе трае до 25 јули.

Филмските вљубеници ќе може да ги гледаат проекциите на плажата Горица 3, на бродот Армада и во Музејско-културниот центар Лапидариум.

Како што информираат организаторите влезот е бесплатен, ама ќе важи правилото прв дојден-прв услужен.

На репертоарот се филмови кои патуваат директно од филмските фестивали во Кан, Венеција, Санденс, Берлинале.