Радио Милева
каква мајка таква ќерка?

Атина е клон на Јелена: Карлеуша не е строга мајка, ама не и ни попушта на ќерка и (ФОТО)

Атина е клон на Јелена: Карлеуша не е строга мајка, ама не и ни попушта на ќерка и (ФОТО)

„Атина е мој мал клон, но таа е многу срамежлива. Дури и ги избриша сите слики од Инстаграм, во таа фаза е“ – изјави Карлеуша во врска со односот кон ќерка и Атина.

На прашањето дали би ја поддржала својата ќерка доколку сака да стане јавна личност на 15 години, Јелена Карлеуша спремно одговорила:

-„Атина нема афинитет, ниту вроден талент за пеење. Не е ниту некоја што покажува склоност кон тоа. Но, таа е многу убава, згодна и висока. Зошто да не биде јавна личност во некоја друга форма – модел, ТВ лице… Но, не сега, рано е. Мора да има најмалку 18 години за да прави што сака. Нема да кажам дека сум строга кон неа, но, не и ни попуштам“ – децидна е Јелена.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar/_atinatosic_

Останати вести од Радио Милева