Радио Милева

Арогантен: Вистинскиот сопругот на „Нихан“ се изнервира кога го прашаа за „Кемал“

Арогантен: Вистинскиот сопругот на „Нихан“ се изнервира кога го прашаа за „Кемал“

Кадир Доглу и Неслихан Атагул дадоа интервју за турските новинари по подолго време. Двојката се појави на забава организирана од познатата марка за очила „Polaroid Eyewear“.

Колку пари добивте за снимање реклама со овие очила?

Кадир: Ха, ха, те прашувам ли ја тебе колку заработуваш?

Што правите деновиве господине Кадир?

Кадир:Одмарам, имам 2 филма кои ги подготвувам, серија не е во план. Не верувам дека ќе снимам некоја оваа година.

Познавате личности како што е Бурак Озчивит(Кемал) кои станаа и продуценти. Дали вие го имате тоа во план?

Кадир: Јас моментално сум задоволен како актер и нито повеќе. Нека му е со среќа

За крај едно прашање за дете

Кадир: Ха, ха, кога сте во врска прашувате кога брак, кога сме во брак, кога дете. Ќе даде Бог наскоро, завршува сопругот на убавата актерка Неслихан или попозната како Нихан.

Останати вести од Радио Милева