Љубов и Секс

Апсолутно врели секс совети од Јапонските Гејши

Апсолутно врели секс совети од Јапонските Гејши

Сигурно сте слушнале за Јапонските Гејши??? Успешната гејша треба да поседува убавина, уметнички талент, мора да знае да пее, игра, свири, слика, треба совршено да се однесува со цел да го „зашемети“ машкиот ум.

Се прашувате како и успева? Веројатно се уште не ги знаете сите трикови кои ги чинеле Гејшите за да го натераат мажот целосно да им се предаде. Гејшите се еден вид на уметнички на сексуалните игри, со кои го зголемувале сексуалното возбудување кај мажите.

И денес кога се е историја, тие ни оставале неколку трик правила кои со сигурност ќе го заведат мажот. Овие големи источни уметници во љубовта ни препорачуваат две ехтра успешни правила кои би ги испробале и на вашиот „Балканец“.

Оладете го…

Гејшата својот љубовник во секоја прилика, нежно го дува по голото тело. На дувањето му предходи игра со јазикот, но може да послужат, капки вода или лед и потоа нежно дувнете на мокрото место. Нанесувајте вода на најнежните делови на телото, како што се зглобовите, и внатрешните делови на рацете и нозете. Се разбира дека треба и на најинтимни делови на телото. Верувајте ова максимално ќе го возбуди вашиот партнер. Во прво време може да му биде непријатно но… продолжете ќе му стане интересно и тоа набргу ќе го забележите.

Грицкај те го…

Некои од најмалку познатите меѓутоа едни од најерогените зони на телото се прстите, страничниот дел на телото, зглобовите на рацете и нозете. Гејшите препорачуваат нежно грицкање на овие ерогени зони, кои го стимулираат машкото тело и однатре и однадвор. Максималниот ефект ќе се добие доколку нежно ја грицкате и неговата машкост, но внимавајте тоа да биде максимално нежно.

извор:боза.мк