Радио Милева
„на што повеќе да и завидуваш“?

Антониа Гиговска само по градник и шорц исполнуваше музички желби: Подразголен караоке „фолк шок“ на Тик Ток (ВИДЕО)

Антониа Гиговска само по градник и шорц исполнуваше музички желби: Подразголен караоке „фолк шок“ на Тик Ток (ВИДЕО)

Антониа Гиговска последно што направи е го смени имиџот. Или поточно изгледот на косата,  ги изретчи прамените и ја бојадиса во светла нијанса, така што сстана комплетно русокоса „од коренот до врвовите“.

Но младата пејачка не би била таква каква што е ако знае „да седи мирна“, па за да не и е здодевно и на неа и на нејзините следбеници на социјалните мрежи, Антониа им приреди нова забава. Овој пат во вид на подразголен  караоке фолк шок на Тик Ток!

Имено, пејачката ги повика своите обожаватели и следбеници да побараат од неа музичка желба, а таа да им ја исполни, со тоа што ќе им ја отпее омилената песна. Еден вид караоке систем онлајн, со тоа што младата убавица прилично комотно облечена се решила на ваква комуникација со онаа популација која ја следи, сака, слушаи обожава.

Овлечена само по градник или можеби еден вид црн топ и шорц, Антониа ја сподели својата музичко-вокална хармонија со оние кои од неа тоа го побараа. Без оглед што е желбата, односно од каков жанр е песната. Важно е само да ја има матрицата на плеј листата и истата Антониа им ја подари на оние што сакаа од неа да ја слушнат.

Нејзиниили туѓи песни, сеедно, забавни, пп или народњаци, на Антониа нема што не и лежи и што не може да го отпее за своите обобожаватели…

Та било тоа и нешто од  Лепа Брена, како во случајот, рускосата му го најде крајот и со леснотија до степен на фасцинација ја сподели својата вокална интерпретација збогатена со „празник за очи“ визуелизација.

Да не знаеш што ти е помило,  „на што повеќе да завидуваш“, да ја слушаш или да ја гледаш? Или можеби обете во пакет во нејзиниот  подразголен караоке „фолк шок“ на Тик Ток!

@antoniagigovska##serbianmusic ##lepabrena ##pazikomezavidis ##antoniagigovska ##fyp ##🇲🇰

♬ original sound – antoniagigovska

Останати вести од Радио Милева