Радио Милева
инспиирација за искусни, едукција за почетници

Ани – „Црна Мачка“ повторно во жешка соло акција: Погледнете го нејзиниот еротски „танц со силиконите“ (ФОТО+ВИДЕО 18+)

Ани – „Црна Мачка“ повторно во жешка соло акција: Погледнете го нејзиниот еротски „танц со силиконите“ (ФОТО+ВИДЕО 18+)

Ако професијата ви е стриптизета, а патем работите во секс шоп, во кој покрај производите се нудат и услуги како еротски танци на шипка или без неа, разни еротски масажи… тогаш рекламата за услугите е исто така неопходна. Еротски помагала и услуги тешко се рекламираат на радио или на ТВ, па затоа социјалните мрежи се идеално место за реклама на истите. Сајтот на фирмата или личниот профил, сеедно…  Или можеби комбинација од обата?

Најпознатата македонска стриптизета Ани – „Црна мачка“ е дел од персоналот на најпознатиот македонски бренд за секс и еротика. А таму, Ани има ново видео. Стриптизетата повторно во жешка соло акција!

„Црна мачка“ ви го презентира својот жежок еротски „Танц со ци*ките“…

Прилика за да го погледнете, секогаш може да најдете. Ако не друго, како инспирација за Ваша соло акција…

…Или акција во двојна, тројна или колективна… комбинација! Во зависност од афинитетите, желбите и можностите!

Ани ќе ви покаже како тоа се прави и при тоа ќе ви ја поттикне волшебната игра на сетилата. Како инспирација за искусните или едукација за почетниците сеедно, погледнете.

Ова е линкот, кликнете и уживајте: https://www.instagram.com/p/ByIo_tmHvqaCBqTBgAbWggrGYwBWgAnCtVWdGw0/

 

Останати вести од Радио Милева