Радио Милева

Андријана Јаневска е „бесна“ моторџика, ваква никогаш нема да ја препознаете низ град (фото)

Андријана Јаневска е „бесна“ моторџика, ваква никогаш нема да ја препознаете низ град (фото)
фото:андријана јаневска/инсатграм

Андријана Јаневска неодамна се пофали со како што вели својата нова играчка – мотор од марка Сузуки.

Таа позираше качена на моторот, а за многумина беше изненадување што воопшто вози мотор.

Сега Андријана повторно се пофали со оваа своја нова активност во секојдневието, а бидејќи безбедноста и заштитата се на прво место, таа напави и кацига со која се фотографираше.

Во вакво издание дефинитивно не би ја препознале бесната моторџика на сскопските улици.

Останати вести од Радио Милева