Радио Милева
„слатки маки“ му го загорчија животот

Андрија Милошевиќ за малку ќе се удавеше: Актерот доживеал незгода на снимање! (ФОТО)

Андрија Милошевиќ за малку ќе се удавеше: Актерот доживеал незгода на снимање! (ФОТО)

Популарниот актер Андрија Милошевиќ откри дека речиси ќе  се удавил во базенот за време на снимањето на сетот на серијата „Слатки маки“.

„Се шетав покрај базенот и нескајќи случајно стапнав на опашката на мачката што дремеше покрај него. Таа се исплаши, а и јас отскокнав од неа. Двајцата се лизнавме и паднавме заедно во базенот. Ја спасив од давење, ама за малку можев и јас да се удавам“ – вели Милошевиќ, додавајќи:

„Беше малку зае*ано, но на крајот сè добро заврши“ – раскажа актерот кому снимањето на „Слатки маки“ му го загорчи животот.

Останати вести од Радио Милева