Промотер

Андреа има нова песна, прва после Евровизија – „Close to the sun“ (ВИДЕО)

Андреа има нова песна, прва после Евровизија – „Close to the sun“ (ВИДЕО)

После евровизиската „Circles“, Андреа Коевска продолжува понатаму. Новата летна тема на младата пејачка е насловена „Close to the sun“ или „Блиску до сонцето“. Се работи за модерна тема, со испеглана продукција и во тренд со светтките музички трендови,  која е во комплетен емотивно- ритмичен склад со летните денови што се во тек и воопшто периодот што ни претстои. Песната наводно била првично наменета за Евровизија, но зошто не поминала, не е познато, па сега излегува како сингл.

Песната засега нема видеоспот, што не е причина да не слушнете како звучи „Close to the sun“ на Андреа:

Останати вести од Промотер