Радио Милева

Анастасија се пресели од дома, па сега би (можела) да се мажи, ама Цеца вели: „Не важи“!

Анастасија се пресели од дома, па сега би (можела) да се мажи, ама Цеца вели: „Не важи“!

Анастасија Ражнатовиќ неодамна го напушти семејниот дом и се преселила во својот стан во Врачар, а сега дури размислува да се венча, иако мама Цеца смета дека е рано за тоа.

Искрена да бидам, единствен проблем ми е готвењето, бидејќи јас сум тотален антиталент за во кујна. Не знам како да готвам и никогаш нема да научам“ – рече Анастасија.

Имајќи предвид дека е во долга врска со бизнисменот Ѓорѓе Куљиќ, Анастасија вели дека би сакала да застане на лудиот камен, но не брза.

“Мајка ми ќе ја поддржи мојата одлука да решам да се омажам, но таа мисли дека сум млада за таков голем чекор. Искрена да бидам и јас го мислам истото“ – рече Анастасија, и призна дека откако се преселила, се поретко престојува во куќата на Цеца.

Останати вести од Радио Милева