Радио Милева

Анастасија на свадба се сретна со поранешниот, а изгледаше како мама Цеца!

Анастасија на свадба се сретна со поранешниот, а изгледаше како мама Цеца!

Ражнатовиќ и Терзиќ имаат доста заеднички пријатели, а семејството Миќуновиќ е секако на тој список.

Затоа неминовно беше да се сретнат на свадбената прослава која се случи минатиот викенд во еден луксузен хотел, каде се сретнаа поранешните љубовници, Анастасија Ражнатовиќ и Костадин Терзиќ.

Анастасија беше убава како и секогаѓ, за не потфрли ниту Костадин. Двајцата на Инстаграм објавија фотографии, но не и заедничка.

Кој знае, можеби на оваа свадба се разгореа старите страсти, па наскоро може да падне и помирување.

Останати вести од Радио Милева