Радио Милева
„си гази“

Ана Стојанова е магнет за погледи: Секси до болка, ама треба и храброст, а богами и тело за вакво модно дело (фото)

Ана Стојанова е магнет за погледи: Секси до болка, ама треба и храброст, а богами и тело за вакво модно дело (фото)

Фитнес инструкторката Ана Стојанова веќе пет години преку својот Инстаграм профил е голем мотиватор за како што ги нарекува таа „армијата“ следбенички на нејзините вежби и правила.

„Во здраво тело, здрав дух“ е максиматта по која Ана го започнува секој нареден ден без никакви изговори. Ова мото ја носи до врв, задоволство физичко и прихичко, а пак двете заедно до целосна хармонија.

Ана Стојанова е поттик и инспирација за многу девојки и жени, а со почетокот на Новата, таа им испрати моќна порака во која вели:

Си посакавме најдобро, а си ја предвидовме и целта за оваа година.
Не велам дека има нешто погрешно во тоа, само мало потсетување до жените кои ме следат:
Не очекувај големи промени во 2023 ако одбиваш да ги смениш старите навики. Целта без план е само желба. Не дозволувај да помине уште една година без да си го исполниш ветувањето. Веќе пет години верна на жените од Армијата @peacharmymk и се уште тука за вас. Заедно е полесно. Јас знам како, вие можете. Да си згазиме и годинава, за уште повеќе трансформации и насмевки. За нас!
Сакањеее, Ана, пишува Стојанова во објавата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA STOJANOVA (@annstojanova)

А она кое го промовираш треба да е видливо на прв поглед, почнувајќи токму од неа.

Па така, првите денови од Новата Година Ана ги почна со забава и во стајлинг за кој треба да се има тело ремек дело, храброст и катартер за ваквиот храбар моден изглед.

Речиси голото секси торзо на Ана беше вистински магнет за погледи, а имаше и што да се види.

Секси до болка со засечениот топ од кој и ѕиркаа градите и разголеното „камен“ стомаче.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA STOJANOVA (@annstojanova)

Стајлинг вреден за позирање и парадирање!

фото:Инстаграм Ана Стојанова

Останати вести од Радио Милева