Радио Милева
урнебесна имитација

Ана Николиќ сите ги изнасмеа: „Каков бре смак на светот, тоа е за сиромаштија… нам секој викенд ни е смак на светот“! (ФОТО)

Ана Николиќ сите ги изнасмеа: „Каков бре смак на светот, тоа е за сиромаштија… нам секој викенд ни е смак на светот“! (ФОТО)

Во текот на вчерашниот ден, Ана Николиќ успеа да предизвика лавина коментари на социјалните мрежи и да намее многумина.

Имено, едно вирално видео најпрвин толку ја насмеа пејачката што таа одлучи да направи своја верзија на истото.

„Добровечер, како ќе го дочекате крајот на светот?“ – може да се слушне во клипот како пријателката ја прашува Ана која карикирајќи го однесувањето на ликот од видеото што го имитира, одговара:

„Каков смак на светот, тоа е за сиромаштијата! Нам, секој викенд ни е смак на светот кога ќе заседнеме во сепарето на сплав! Ајде, душо, дојди со нас“ – и одговара Ана и ситдвете прснуваат во смеа.

Како сето тоа изгледа, погледнете подолу:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Останати вести од Радио Милева