Лице в Лице

Александра Радовиќ: „Мојата кариера е утешна награда иако во сите песни кои ги имам испеано, ме има целосно мене“ (ВИДЕО)

Александра Радовиќ: „Мојата кариера е утешна награда иако во сите песни кои ги имам испеано, ме има целосно мене“ (ВИДЕО)

И покрај тоа што одбива да зборува за медиумите посебно за  таблоидниот печат, а во разговорите со медиумите генерално е „затворена“, Александра Радовиќ не е од оние лажни ѕвезди кои во јавноста ќе ја објават целата своја приватност, а подоцна срамежливо зборуваат за тоа што навистина се.

Пред очите на јавноста пласираше само онолку колку што е потребно, а во нејзино име богато зборува само нејзината музика. Тоа, сепак, не значи дека нема да открие како нејзината „кариера е утешна награда“, како нејзината ќерка е „оаза на спокојството и љубовта“ и како „Бивши драги“ е една од нејзините омилени автобиографски песни.

Во ексклузивното интервју за најгледаниот естраден ТВ магазин „Бекстејџ“, кој се емитува секој работен ден во 18 часот на ТВ Телма, Радовиќ говореше за нејзините песни, начинот на кој се создаваат, надворешните и внатрешните „услови“, среќата и страдањето што им претходат, па во интервјуто што можете да го проследите во видеото во продолжение, го кажа следново (КЛИКНИ ТУКА):

Останати вести од Лице в Лице