Радио Милева

Александра Пријовиќ искрено проговори за односот со Лепа Брена!

Александра Пријовиќ искрено проговори за односот со Лепа Брена!

Пејачката Александра Пријавиќ е во врска со Филип Живовиновиќ речиси две години, а според нивните насмевки кога се појавуваат во јавноста, во љубовта им цветаат рози.

Често се шпекулира за односот меѓу Александра и Лепа Брена, а младата пејачка открива дека нема да се расправа со својота постара колешка, и дека многумина може да им бидат љубоморни на одност.

– Брена и јас сме многу коректни. Без оглед на мојот однос со Филип, тоа не може да и наштети на нашата работа, но немам некои бенефиции во “Гранд”. Како и сите други пејачи, го имам истиот третман. Знам дека многу луѓе мислат дека некој ме привилегира, но не е така. Јас навистина мислам дека ја правам своја работа и сум на местото каде што сум “, рече Привијовиќ, а потоа го објасни односот што го имаат со Брена и Боба кога сите се во куќата.

-Кога сум со нив во куќата, ние комуницираме нормално и немаме никакви расправии. Сите сме зрели и нормални луѓе, така што немаме никакви нсогласувања меѓусебно, а кога би се случиле сигурно би ги решиле со разговор. До сега немало нешто такво и се надевам дека така ќе биде, искрено вели пејачката.

Foto: Dragan Kadić

Останати вести од Радио Милева