Радио Милева
призна

Александра Николиќ жали што го изневери Драгојевиќ: „Погрешив за Дејан, Филип е манипулатор“ (фото)

Александра Николиќ жали што го изневери Драгојевиќ: „Погрешив за Дејан, Филип е манипулатор“ (фото)

Александра Николиќ во „Задруга“ го изневеруваше Дејан Драгојевиќ со Филип Цар, но по турбулентната врска со задругарот призна дека Драгојевиќ бил подобар кон неа и дека ја држел како капка вода на дланка.

– Рече дека разликата меѓу Дејан и Филип е во тоа што е искрен. Дали треба да веруваме во се што вели Филип за вас? Каков и да беше Дејан, те чуваше како капка вода на дланка – гласеше прашањето.

– Дејан Драгојевиќ беше подобар кон мене, погрешив за него. Не кажа ниту една лага или лош збор за мене. Ме запозна со брат му и семејството, добро се однесуваше кон мене. И ние имавме свои моменти, не секоја врска е идеална, но нема да раскажувам.

– Се испостави дека Филип бил поискрен, а Дејан  будала и фолирант – константирал  водителот. „Според тоа што го кажува и дека неговите зборови и постапки се пристрасни и овие глупости, секако дека не е искрен, секако дека е најголемиот лажго и манипулатор“- додаде Александра Николиќ.

– Кој е поискрен – праша водителот.

Дејан – рече Николиќ.

– Сега, на сметка на тие работи што таа вели дека тој е искрен, таа противречи на тие работи што ми ги кажа. Таа најдобро знае што кажала за целата врска. На крајот на денот, самиот факт што зборува за ова и како ценела и се заблагодарила, зборува само за себе. Да беше Александра овде со Дејан, да сакав пак  ќе завршеше кај мене, не е важно дали е тука или надвор – рекол Цар.

Фото: Принтскрин/М.Илиќ/Задруга/Јутјуб

Останати вести од Радио Милева