Радио Милева
Публиката го кажа своето

Александра Николиќ е шестата победничка на реалното шоу „Задруга“ и добитник на наградата од 50.000 илјади евра (видео)

Александра Николиќ е шестата победничка на реалното шоу „Задруга“ и добитник на наградата од 50.000 илјади евра (видео)

Водителката Душица Јаковљевиќ застана со Алекснадра Николиќ и Ана Ќурчиќ за да го прогласи победникот на „Задруга 6“.

Душица откри каква проценка направила публиката.

Една од нив двете има 36,08% од вашите гласови, а другата има 28,85% од вашите гласови. Добитникот на „Задруга 6“ кој си оди дома со чек од 50.000 евра и за кого сте гласале најмногу е… Добитник е Алекснадра Николиќ – изјави Душица.

За повеќе детали околу атмосферата и прогласувањето на победникот погледнете го видеото:

Фото: Принтскрин/ТВ Пинк/Јутјуб

Останати вести од Радио Милева