Радио Милева
Чекор напред

Александра Илиевска по речиси две години се реши да ја покаже ќерка си на јавноста (фото)

Александра Илиевска по речиси две години се реши да ја покаже ќерка си на јавноста (фото)

Голем дел од познатите кога ќе се остварат во улогата на родители, природно и оправдано се поставени заштитнички кој своето чедо.

Се поголем дел од познатите личности се трудат да го сокријат идентиетот на своето дете на социјалните мрежи, па иако имаат голема желба да го покажат, ликот останува сокриен со симболи од типот на срциња, ѕвездички, цветчиња…

Многу ретки се оние кои не ставаат акцент на ова, па своте новородени бебиња ги покажуваат уште од породилиште.

ТВ водителката Александра Пановска Илиевска се породи пред речиси две години, односно на крајот од месец јануари 2021 година и за првпат се оствари како мајка на женско бебе кое го доби името Сара.

Мама Александра е свесна за својата медиумска актуелност, па долго време не го покажа ликот на наследничката. Фотографии со малата Сара имаше доста, но никогаш каде се гледа нејзиното лиценце.

Сега по речиси две години, Александра се реши да и ја претстави Сара на јавноста и следбениците на Инстаграм, па ја покажа малечката како седи на мече фигурата од Градскиот парк во Скопје.

На фотографијата може да се види дека Сара наликува и на мама и на тато, а физички навидум гените сепресликале и од двајцата родиели.

Ние стоиме секогаш заштитнички кон идентитетот на дечињата, па го покривме ликот на Сара со срценце, секако додека не дозволи мама да биде поинаку и преку медиумите.

Колешката на Александра, Милена Антовска која наскоро го завршува породилното отсуство, е спротивна од ова, па таа ги пкажува Лана Марија и Јоана во секоја прилика.

Сличен е примерот и со Сара Мејс и Димитар, а има уште неколку вакви поизнати родители кои немаат ништо против нивните наследници да ги видиме јавно.

фото:Инстаграм/Александра Пановска Илиевска

Останати вести од Радио Милева