Радио Милева
дебитира со таленти

Александар Милиќ – Мили: „Саша Поповиќ ужасно ме нервира… ама и јас него“

Александар Милиќ – Мили: „Саша Поповиќ ужасно ме нервира… ама и јас него“

Александар Милиќ – Мили е композитор и музички продуцент, кој цела сезона е во жирито на популарното шоу „Ѕвездите на Гранд“ и заедно со останатите добро познати членови на жирито одлучуваат за судбината на младите пејачи.

Мили зборуваше за за неговиот однос со Саша Поповиќ, кој, како што вели, е пред се од деловен карактер.


„Што да кажам освен дека Саша многу ме нервира… ама и јас него го нервирам, но во суштина сите ние таму се сакаме и сме многу посветени на нашата работа. Никој не е опуштен по тоа прашање и буквално е мртва трка кој од нас е поупорен во својата работа“ – вели Мили.

„Уживам во „Ѕвездите на Гранд“ бидејќи никогаш не сум имал можност да работам со млади и неетаблирани луѓе. Работев на првите албуми само за Ана Николиќ и Маја Беровиќ, сите други мои соработници беа познати sвезди кога почнаа да работат со мене. За да им дадам хит песни за што подобар старт на музичката сцена“ – заклучи Александар Милиќ Мили за Ало!

Фото: Јутјуб принтскрин

Останати вести од Радио Милева