Радио Милева
еротски дар-мар во ријалити - „бар“

Алекса и Дејана како во филм за возрасни: Во жешката акција пред камери во која не ја криеја интимата, се тресеше туш кабината! (ВИДЕО 18+)

Алекса и Дејана како во филм за возрасни: Во жешката акција пред камери во која не ја криеја интимата, се тресеше туш кабината! (ВИДЕО 18+)

Алекса Баруданов и Дејана Делетиќ по лудата забава во новото ријалити „Бар“, завршија голи под тушот во туш кабината.

„Со Алекса повторно се забавувавме, тоа не го правам со било кого, туку со моето момче, па затоа и не ми е гајле што ќе речат другите“ – изјави Дејана.

Од видеото јасно се гледа дека тие двајца во секс партијата не прескокнале ниту едно поглавје од игрите за возрасни.

„Не можам да кажам дека Алекса има некоја техника, мислам, не можам да кажам дека има нешто…“ – коментира Дејана.

По интимниот чин, Алекса се заљубил во Дејана, додека таа не е задоволна од големината на „гордоста“ на Алекса, па не сака да му даде шанса за врска.

Ама затоа од нивната жешка акција во која пред камерите како во филм за возрасни  не ја криеја интимата, се тресеше туш кабината!

Фото и видео: Курир ТВ

Останати вести од Радио Милева