Мегафон

Акустичарски концерт во „Јавна соба“: „Љубов и вино за прегратка“

Акустичарски концерт во „Јавна соба“: „Љубов и вино за прегратка“
На 14. февруари, вторник од 20 ч. ве покануваме заедно да ги прославиме Денот на вљубените и Св.Трифун на концертот насловен: “Љубов и вино за прегратка”!
Настапуваат доајените на некогаш многу силната македонска акустичарска сцена, која денес веќе и ја нема: Јаков Дренковски, Аљоша Симјановски, Џина Папас- Џокси, Жаклина Стевковска и Александар Стефановски – Јаблан.
Билетите се по цена од 400 ден. и истите може да ги набавите во барот на „Јавна соба“ или на самиот влез пред почетокот на концертот.
Повелете заедно да уживаме во безвременските стихови и настапот на овие петмина фантастични музичари!