Радио Милева

Ако не го почитува ова правило, Анџелина Џоли може да го изгуби старателството над децата!

Ако не го почитува ова правило, Анџелина Џоли може да го изгуби старателството над децата!

Процесот за разводот на Анџелина Џоли и Брид воопшто не е при крај, со оглед на прашањето кој може да го добие старателството на шесте деца.

Актерката привремно го доби старателстовото над децата кои живеат со неа. Таа ги води на патувања, па така летото ќе го поминат во Бртинија каде што Џоли ќе снима продолжение на нејзин филм. Оваа одлука не му се допадна на се уште нејзиниот законски сопруг Бред Пит.

Актерот засега доби дозвола да ги посети децата во Лондон во текот на јуни и јули. Иако беше обвинет дека го малтретира посвоениот син Медокс, тие обвинувања се отстранети, па актерот сака да поминува повеќе време со него.

Судот во Лос Анџелес се сложува со Бред, па му потенцираше дека мора да поминува подолго време со децата за да не го изгуби старателството.

Најстариот син ќе може да бира со кого ќе го поминува своето време. Додека Бред се гледа со децата, мора со нив да има психолог, а Анџелина мора да му ги даде телефонските броеви од сите деца за да бидат во контакт. Ако не го направи тоа, Џоли може да го изгуби старателството над децата.

 

 

Останати вести од Радио Милева