Љубов и Секс

Ако мажот ги има овие квалитети, не барајте понатаму затоа што веќе го имате „совршениот“

Ако мажот ги има овие квалитети, не барајте понатаму затоа што веќе го имате „совршениот“

Емоционално зрели и одговорни мажи се однесуваат одговорно и во љубовната врска. Ако сакате да ја пронајдете вашата сродна душа, треба да ги има следниве карактеристики.

Искрено ве сака

Тој ве сака со сите ваши предности и маани. Му се допаѓа како изгледате без шминка, сака да се дружи со вас и ве обожува. Тој знае која храна ви е омилена и кои филмови сакате да ги гледате.

Уживате да бидете со него и никогаш не ви е здодевно. Без разлика на тоа колку време сте заедно, секогаш сакате уште.

Ве става на прво место

Вие сте најважната личност во неговиот живот. Заедно ги минувате викендите и правите интересни работи.

Искреност

Оној којшто е искрен е среќен и здрав, радосен и полн со оптимизам – кој не би сакал да го помине животот со таков човек?

Љубезен е

Не ве сака само кога сте добро туку и кога имате лош ден. Тој е љубезен кон вас и знае дека секој може да направи грешка.

извор: Попара.мк