Љубов и Секс

Ако го прави ова за време на секс, сигурно ве изневерува – овој детал го открива прељубникот

Ако го прави ова за време на секс, сигурно ве изневерува – овој детал го открива прељубникот

Понекогаш не е лесно да се препознае прељубникот. Ви останува да погодувате и да се сомневате, а не можете да проверите.

Едно истражување покажа дека еден детал може да ви помогне да откриете дали партнерот ве изневерува.

Истражувањето било спроведено на 1.000 мажи и жени и покажало интересни резултати од истражувањето за јачината на зборувањето за време на сексот.

Дури 62 отсто од жените и 72 отсто од мажите откриле дека биле погласни „во туѓите кревети“, односно кога ги изневеруваат своите партнери, пишува „Индекс“.

Исто така, 88 отсто од жените рекле дека се погласни од своите партнери за време на сексот, а 71 отсто од мажите рекле дека уште повеќе се палат поради тоа што нивната партнерка е бучна.

Истражувањата покажуваат дека јачината на звуците за време на водењето љубов може да влијае на квалитетот, взаемното задоволство и самодовербата на љубовниците.

Заклучокот е дека оние кои се склони кон изневерување се и побучни во сексот.

Извор: Попара.мк