Промотер

Ако го гледате светот како шарен, сигурно ќе ви се допадне новата песна на „Реприза“ (ВИДЕО)

Ако го гледате светот како шарен, сигурно ќе ви се допадне новата песна на „Реприза“ (ВИДЕО)

Реприза е рок бенд од Ресен. Во овие тешки времиња за македонската музичка сцена, тие подготвија парче за љубителите на добрата музика.

Главен вокал е Мартин Димитриевски, а придружни вокали се Мартин Димитриевски, Ангела Трајчевска, Христијан Трајчевски.  На тапан свири Борче Димовски, на гитара и бас Христијан Трајчевски.

„Шарен свет“ е нивната трета песна. Тесктот, музиката и аранжманот се дело на „Реприза“. Камерата и монтажата се  дело на Александар Ризински. Костимограф е Ирена Боневска Чаловска.

Слушнете ја во продолжение и уживајте: