Љубов и Секс

Ако ги правите овие 10 работи во кревет, дефинитивно сте најдобри

Ако ги правите овие 10 работи во кревет, дефинитивно сте најдобри

Вечно прашање е што е она што некого го прави најдобар во кревет. Дали се тоа сексуалните вештини, заводливиот поглед или нешто трето. Сепак најчесто тоа нема врска со сексот туку со самиот пристап и каракетерот на човекот.

Секстот првенствено е во главата, а за да биде најдобар важна е хемијата меѓу двајцата но и овие 10 квалитети:

  1. Сакате да учите што повеќе за сексот.

2. Заиграни сте и страствени.

3. Покрај вас вашиот партнер се чувствува секси.

4. Самоуверени сте.

5. Авантуристични сте и желни да експериментирате.

6. Комуницирате за своите потреби и ја слушате другата страна.

7. Имате време и не брзате во самиот чин.

8. Уживате во пружањето задоволство подеднакво како и во примањето на истото.

9. Давате поддршка и не осудувате.

10. Потполно сте присутни во тие моменти.

извор:скопје24.мк