Радио Милева
„Готово, земај ја“

Ацо Пејовиќ првпат раскажа за тоа како станал кум на венчавката на Александра Пријовиќ (фото)

Ацо Пејовиќ првпат раскажа за тоа како станал кум на венчавката на Александра Пријовиќ (фото)
фото:принтскрин/премиера викенд специјал

Пејачот Ацо Пејовиќ во една емисија откри како се случило тој да стане кум на венчавката на Александра Пријовиќ.

– Имам среќа што го имам Ацо како свој кум, го познавам Сале, познавам луѓе кои имаат сериозна кариера и можат да научат многу, сакам да седам и да пеам, но сакам и да слушам што имаат да ми кажат – рече Александра која гостуваше во истата емисија заедно со кумот.

– Кога ги видов двајцата, му реков на Филип „Готово, земај ја“. Излезе љубов од нивните очи, кој и да ја видеше, па и сега се гледа колку се сакаат. Филип рече тогаш, ако тоа се случи, дека ќе бидам кум – рече Ацо во шоуто „Премиер Викенд Специјал“ и додаде:

– Јас Александра, па таа ме критикува, но и објаснив дека мора да ме разбере … Александра и мојот кум Мрва се светла точка во мојот живот. И сите други, се разбира, ги сакам, но тие се некаде далеку, и тие се тука за мене, вели Пејовиќ.

Останати вести од Радио Милева