Радио Милева

Аца Лукас со автомобил удрил во автобус, па побегнал од лице место

Аца Лукас со автомобил удрил во автобус, па побегнал од лице место
Foto: Marko Jovanović

Како што пренесува „Telеgraf.rs“ во понеделник Аца Лукас со својот авотмобил удрил во заден дел на градски автобус. Удирањето се случило на аголот на улицата Вељко Лукиќ Курјака и Булеварот на ослободување.

Во таа прилика, Лукас го скршил ретровизорот, изашол од џипот да ги собере остатоците и побегнал од лице место. Возачот ја известил полицијата која веднаш пристигнала и земала изјава од човекот кој го познал пејачот.

Имено, полицијата го пронашла Лукас во близина на место на настанот и земала изјава од пејачот.

Како што пренесува порталот Аца нема да одговора за незгодата ниту да плати штета.

Пејачот не бил достапен за коментар.

 

 

Останати вести од Радио Милева