Радио Милева

Аца Лукас се огласи за аферата дека и направил бебе на девојка, па понудил пари за абортус!

Аца Лукас се огласи за аферата дека и направил бебе на девојка, па понудил пари за абортус!

Откако во медиумите се појави информацијата дека пејачот Аца Лукас направил бебе на извесна Т.А,  сега пејачот ја откри својата страна на приказната.

Девојката вели дека откако Лукас дознал дека таа е бремена и се заканувал и понудил пари за абортус.

„Беше внимателен со мене, тоа беше првпат да седам со неговото друштво. Инаку, се гледаме сами. Неколку пати имавме односи, за жал, останав бремена. Му се јавив и му кажав дека сум бремена, а тој ме праша колку пари ми требаат за абортус, вели девојката.

По тој повод се огласи и пејчот.

„Ниту и направив бебе, ниту и се заканував, ниту и понудив пари за абортус“, вели Лукас за Телегрф.

фото:блиц

Останати вести од Радио Милева