Радио Милева
Прв пат се сретнаа, откако раскинаа

Аца Лукас се колнеше дека ќе остаре со неа, а сега „коса му се исправи“ кога виде со кого е неговата бивша: Бранислава во друштво на Сораја! (ФОТО)

Аца Лукас се колнеше дека ќе остаре со неа, а сега „коса му се исправи“ кога виде со кого е неговата бивша: Бранислава во друштво на Сораја! (ФОТО)

По разделбата од Соња Вуксановиќ, Ака Лукас јавно ја претстави, тогаш  својата нова девојка Бранислава Пашајлија, велејќи оти е сигурен дека ќе остаре со неа.


Од “стареење со неа”, немаше ништо, па Лукас само после еден месец врска раскина со неа, по што во неколку наврати таа ќе изрече прилично тешки и грди зборови на неговата сметка. Оттогаш се немаа сретнато…

Сепак, поранешните партнери сега конечно се соочија очи в очи, на една белградска роденденска забава…

Иако цела вечер беа на пристојна дистанца, на Лукас косата му се исправи кога виде дека во елитниот хотел среде Белград, неговата бивша – Бранислава, дојде рака под рака со никој друг, туку со… Сораја Вучелиќ!

Останати вести од Радио Милева