Радио Милева
ја поткачи колешката

Аца Лукас на свадбата на неговиот син ја прозва српската ѕвезда: „Јас не сум Лепа Брена да држам концерт на свадбата на моите синови“

Аца Лукас на свадбата на неговиот син ја прозва српската ѕвезда: „Јас не сум Лепа Брена да држам концерт на свадбата на моите синови“

Пејачот Аца Лукас го ожени синот Лазар, а по тој повод направи свадбена веселба.

Меѓутоа,пејачот на свадбата ја прозва и неговата колешка Лепа Брена.

Пејачот се обратил на гостите, па миркфонот им го дал на пејачите кои биле задолжени за забавата.  Во тој момент тој ја поткачил Лепа Брена.

-Бидејќи денес го женам синот, ќе пеат пејачите. Јас не сум Лепа Брена да држам концерт на свадбите на моите синови. Еве ги, јас одам да славам, благодарам, вели Лукас.

Во видеото подолу погледнете како изгледаше тој момент.

фото: емилија јовановиќ/ата имагес/антонио ахел

Останати вести од Радио Милева