Вистаграм

50-годишната Пилар го освои Инстаграм со својот стил: Стајлинзите на оваа дама се за чиста 10-ка

50-годишната Пилар го освои Инстаграм со својот стил: Стајлинзите на оваа дама се за чиста 10-ка

Пилар од Валенсија е несомнено една од најпопуларните модни блогерки на Инстаграм во категоријата 50+, а секојдневно нејзината публика е сè побројна.

Тоа не нè чуди со оглед на тоа што нејзините стајлинзи се за чиста 10-ка.

Од оваа дама може многу да се научи кога станува збор за модата. Таа вешто ги спојува парчињата и креира феноменални аутфити. Добро знае што е во тренд, а помеѓу нејзините фотографии сигурно ќе пронајдете нешто по свој вкус.

Ние издвојуваме неколку стајлинзи кои ќе ви послужат како инспирација за креирање на вашиот нареден изглед:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

извор: точка.мк