Љубов и Секс

4 работи кои мажот никогаш нема да ги прости на жената: Преку ова, не поминува

4 работи кои мажот никогаш нема да ги прости на жената:  Преку ова, не поминува

Повеќето мажи никогаш нема да ги пребродат овие 4 работи, без разлика колку ве сакаат:

1. ПРЕДАВСТВО – Има работи што мажот не ги простува, а според анкетите тоа е предавство. Во овој концепт може да се сместат неколку видови на предавство: секс или духовно предавство. Во моментот кога жената го изневерува својот сопруг, таа му дава сигнал дека е рамнодушна кон него и дека сите заеднички односи се само илузија. За маж, тоа е низок удар.

2. ЖЕНСКА ГЛУПОСТ – мажите едноставно не можат да ја поднесат женската глупост. Мит е дека момците сакаат „глупачи“. Ако еден дечко има убава и образована млада жена покрај себе, тоа само може да го импресионира.

3. ГЛУМЕЊЕ – од типот „глава ме боли“, „уморна сум“, „тоа не можам, жена сум“. Мажите не можат да поднесат претерување.

4. СПОРЕДБИ – ако споредите маж со друг, тој никогаш нема да ви прости. Тој сака да биде единствениот за вас, и никогаш не го ослободувајте од тие илузии. Не го убедувајте во спротивното.

Едноставна вистина: Однесувајте се кон вашиот маж онака како што сакате тој да се однесува кон вас и нема да има грешки.

извор: локално.мк