Љубов и Секс

3 карактеристики кои без сомнеж ги сакаат: Ваква жена секој маж го привлекува како магнет

3 карактеристики кои без сомнеж ги сакаат: Ваква жена секој маж го привлекува како магнет

Жените кои добиваат сè што ќе посакаат не се нужно фатални убавици, токму спротивното – тоа што ги краси доаѓа однатре, а не однадвор.

Станува збор за три карактеристики на личноста кои им се привлечни на сите мажи.

Тоа се следните 3 карактеристики:

Изглед

Секако, тие прво сакаат да изгледате убаво, но без претерување. Во речиси секоја можна анкета која била направена, докажано било дека мажите сакаат природен изглед, без многу шминка.

Недостаток на комплекси

Таквата жена ги прифаќа сите маани и доблести и не е хистерична доколку има вишок килограми. На мажите таквите жени им одговараат поради тоа што нив никогаш нема да им е јасно зошто жените прават толкав проблем кога на пример ќе се здебелат и зошто си наоѓаат маани себеси и таму каде што ги нема.

Животна енергија

Жените кои се полни со енергија и желни за животот, зрачат со сјај и оптимизам, па поради тоа тие се како магнет за мажите, а што е уште поважно – успеваат да ги задржат мажите покрај себе.

извор: точка.мк