Радио Милева

Скромна и со кафеава коса: Вака изгледаше Наташа Беквалац како дете (видео)

Скромна и со кафеава коса: Вака изгледаше Наташа Беквалац како дете (видео)
BEOGRAD 22.12.2015. Natasa Bekvalac, ksz, Hajat. RAS foto Mitar Mitrovic

Деновиве во медиумите не запираат вестите за немилата случка која ја снајде популарната Наташа Беквалац.

И во третиот брак, пејачката немаше среќа, па наместо бајка, доживеа хорор. Деновиве многу се пишува за физичкото насилство на Лука Лазукиќ врз неговата сопруга пејачката Беквалац.

Тој ја кажа својата вистина, дека не извршил никакво напаѓање врз сопругата, додека пак родителите на Ната се огласија и ја раскажаа нивната вистина и што се случило.  За оваа случка  има уште многу да се зборува.

фото: Дарко Цветановиќ

Но, на јавноста Наташа е позната и посветлата страна, односно по нејзините многубројни хитови. Таа има убава, успешна  кариера, а воедно важи и за една од најзгодните пејачки во регионот.

А еве како изгледаше Ната како девојче.

Останати вести од Радио Милева