сабота, 1 април 2023

Радио Милева

Александра Накова и Сања Николиќ го демантираат правилото дека кај што има добра мачка, таму нема глувци (ФОТО)

Има една народна поговорка која вели: „Кај што нема мачка, глувците оро водат“. Две македонски убавици, некогашни манекенки, мисици...
Радио Милева

Ја бранува машката фантазија: Катарина Ивановска навидум едноставна, а истовремето толку многу секси, но само ако зумираш (фото)

Нашата најпозната манекенка Катарина Ивановска по којзнае кој пат покажа покажа дека секогаш е во топ форма, независно дали има модни...