четврток, 19 јануари 2023

Радио Милева

Марија Нацева покажа дека не е само „брдо мускули“: И она што се гледа однадвор и она што доаѓа одвнатре кај неа е… уметност! (ФОТО)

Неа ја познавате како женски македонски фитнес модел, тренер и мотиватор, кој веќе одредено време живее во Обединетите Арапски Емирати....
Радио Милева

Кога Марина ќе ти пушти јазик, истото ти доаѓа и тебе, ама кога ќе ти го сврти задникот, ти доаѓа да и го… сликаш! (ФОТО+ВИДЕО)

Во бугарската престолнина каде последниве години од Македонија се пресели да живее и работи русокосата фолкерка Марина Тошиќ тргна...