среда, 22 јуни 2022

Радио Милева

Песните чинат и до 15.000 евра: Гога Секулиќ за кавгата меѓу колешките и песната „Проверено“- „И мене ми се случи!“ (фото)

По скандалот кој настана кога се појави демо-снимката на песната „Проверено“ во изведба на Ана Николиќ, која на својот настап во еден...