понеделник, 25 октомври 2021

Радио Милева

Овој Македонец ги освои симпатиите на жирито во „Ѕвездите на Гранд“: Цеца прва му даде глас, а Поповиќ порача: „Сладок е како кукла“ (видео)

Во саботното издание на „Ѕвездите на Гранд“, македонски претставник беше Горан Тонев (21) од Штип. Тој се претстави со песните „Синоч...
Радио Милева

Еве што мислат македонските јавни личности за тоа, дали социјалните мрежи се мерило за нечија популарност? (ВИДЕО)

Што прво Ви паѓа на памет кога ќе го слушнете поимот “Социјална мрежа”? Дали под социјална мрежа подразбирате начин за поврзување со...
Радио Милева

Даниел Кајмакоски на колегијална дружба во кафана со Милица Павловиќ: „Мило ми е што те сретнав повторно“ (фото)

Македонскиот пејач со белградска адреса на живеење, Даниел Кајмакоски повеќе од две години живее во соседна Србија. Пред пандемијата...