недела, 11 април 2021

Радио Милева

Во серијата „Суровиот град“ Џемре е скромна девојка, а погледнете ги приватните разголени фотографии на актерката (фото)

Сера Кутлубеј е родена во Анкара. Дипломирала на Универзитетот во Галиција, отсек театар,а дебитираше на екраните во 2016 год., во серијата...
Радио Милева

Еластична како гума: Марјана Станојковска ја крена ногата подобро од Лепа Брена и на мажите им го помати умот (фото)

Водителството на телевизија како јавна професија, е примарно за Марјана Станојковска, но досега многупати докажала дека танцувањето...