недела, 4 април 2021

Радио Милева

Го смени личниот опис: „Кралицата на силиконите“ извади сè што беше напумпано! (фото)

Тијана Ѓуричиќ во јавноста позната како „Кралица на силиконите“, денес живее тотално поинаков живот, а својот изглед целосно го трансформираше. Девојката...