сабота, 7 ноември 2020

Радио Милева

Водителот Војо Недељковиќ откри детали од бракот со 17 години помладата сопруга, а за неа ова досега беше непознато

Српскиот водител Војо Недељковиќ веќе 16 години е во складен брак во сопругата Маја, со која го има синот Ѓорѓе. Маја, која е вистинска...