недела, 11 октомври 2020

Радио Милева

Maкедонски дуел: Мими повторно „растури“ со пеење во „Ѕвездите на Гранд“ – „Ти си лек за уши“

Во последната емисија од третиот круг на регионалното музичко шоу учестуваа и неколку македонски кандидати, некои од нив поминаа директно...
Мегафон

Честит 11 Октомври – Македонија го одбележува денот на народното востание на македонскиот народ

Денеска се одбележува 11 Октомври, Денот на народното востание. Македонија одбележува 79 години од почетокот на антифашистичкото востание. Организираното...