сабота, 25 јули 2020

Радио Милева

Најпознатата македонска ТВ водителка ќе прави нова кариера на „стара слава“: Лила му се враќа на пеењето? (ВИДЕО)

Лила Филиповска е една од најпознатите македонски ТВ лица, а гледачите популарната водителка последниве години ја препознаваат по...
Радио Милева

Анастасија Богданоска и Богдан Илиевски станаа родители: Од љубовта на Деа и Бетмен се роди… Дениција!

Кога ја љубев Дениција, како да калемев светлина на мракот, како да топев снегови фатени во движење, како да станував единствен сведок за...
Радио Милева

„Рита Ора ја пративме на нива… да ора!“: Македонските „Анонимуси“ ги урнаа сајтовите на Дуа Липа и Рита Ора (ФОТО)

Македонските хакери, таинствената група „Анонимуси“ објави дека ја срушиле страницата на англиската пејачка со албанско потекло...