недела, 19 јули 2020

Радио Милева

Доживеала пет спонтани абортуси и не се откажува за шесто дете: Сопругата на Џејми Оливер со искрена исповед

Сопругата на Џејми Оливер, Џулс, имашла спонтан абортус за време на карантин. Ова е нејзин трет абортус од 2016 година кога го роди нејзиниот...