сабота, 6 јуни 2020

Радио Милева

Српскиот спортист е позитивен на коронавирус, а пред три дена гостуваше во „Амиџи шоу“ и беше во контакт со 6 лица

Одбајкарот Александар Атанасијевиќ во текот на вчерашниот ден (5 јуни 2020) дознал дека е позитивен на коронавирус, а само пред три дена...