четврток, 4 јуни 2020

Радио Милева

Холивудскиот актер ја смени верата поради убавата Србинка: „Моите деца ќе зборуваат српски“ (фото)

Славниот актер Кристијан Бејл ја смени својата религија и се преобрати во Православие откако се ожени со моделот со српско потекло. Странските...