среда, 20 мај 2020

Радио Милева

Гастоз доби непристојно прашање од своја обожавателка: „Колкав ти е ?“ – го праша таа, а еве што тој и одговори (ФОТО)

Ненад Синѓелиќ ( порано Маринковиќ)  – Гастоз, победникот на реалното шоу „Парови“ повеќе од два месеци ужива во Тајланд, каде тргна...
Радио Милева

Хонорарите во култната серија „Подобар живот“ биле толкави што Лидија Вукиќевиќ си купила куќа: Колку заработеа нашите актери од „Преспав“?

Серијата „Подобар живот“ премиерно се прикажуваше на домашните телевизии во периодот од 1987 до 1991 година, а бројни репризни изданија...